Coaching

Meestal heb je je zaken prima voor elkaar. Je weet wat je wilt, je neemt de juiste beslissingen en je gaat de goede kant uit. Maar soms loop je ook wel eens vast. Of gaat het niet zoals je zou willen. Of twijfel je aan je richting. Dat is heel normaal en hoort erbij, maar dat maakt het niet minder vervelend. Op zo'n moment kun je wel wat hulp gebruiken. Heb je wel eens aan coaching gedacht? 

Adesso biedt 3 verschillende vormen van coaching:

       Personal Coaching

       e-Coaching

       Executive Coaching

Geïnteresseerd? Neem dan contact op:

Personal Coaching

Personal Coaching bestaat uit een serie gesprekken, gericht op jouw ontwikkeling, verandering, zoektocht. Je bepaalt samen met je coach wat je wilt aanpakken of veranderen. Of je nu je persoonlijke vaardigheden wil versterken, een probleem waar je steeds tegenaan blijft lopen op wil lossen, een steuntje in de rug nodig hebt bij het uitvoeren van je plannen, of wil ontdekken hoe je je talenten optimaal in kan zetten; jij bepaalt de agenda. Je coach ondersteunt je bij het behalen van je doelen.

Geïnteresseerd? Maak een afspraak voor een intakegesprek.

Online begeleiding / e-Coaching

E-Coaching is een vorm van persoonlijke begeleiding die volledig digitaal is. Alle communicatie verloopt via e-mail. Je ontvangt een mail van je coach met daarin een aantal vragen, die je vervolgens in de daaropvolgende dagen beantwoordt. Je schrijft, delete, herschrijft, net zo lang tot je je gedachten op een rijtje hebt. Je krijgt een reactie met een terugkoppeling op je antwoorden, oefeningen en vervolgvragen. 

Met e-Coaching werk je aan jezelf op de momenten waarop het jou uitkomt, gewoon thuis achter je eigen computer. Met deze intensieve vorm van persoonlijke begeleiding, behaal je snel resultaten. 

Lees over de voordelen van e-Coaching in de brochure:

Executive Coaching

Als executive acteer je iedere dag weer op hoog niveau en dat gaat je uitstekend af. Je bent goed in je werk en je bent succesvol! Maar soms merk je dat er ook een keerzijde is. Je hebt een druk bestaan. Je organisatie en je medewerkers rekenen op je. Je positie brengt grote verantwoordelijkheid met zich mee. Er ligt heel veel op je bord en iedereen verwacht van jou dat je overal een oplossing voor hebt. Op wie kun jij terugvallen?

Iedereen heeft zo af en toe behoefte aan een klankbord, een fris perspectief en een steuntje in de rug. Dat is wat Executive Coaching voor jou kan betekenen.

Download hier de brochure Executive Coaching.