Organisatieadvies

Uw organisatie is uniek

Een organisatie krijgt heel wat te verwerken. Dag in dag uit belanden er operationele, tactische en strategische vraagstukken op uw bord. Steeds zijn er weer nieuwe uitdagingen waaraan uw organisatie het hoofd moet bieden. Zo maar een greep uit de vraagstukken die momenteel op uw bureau kunnen liggen:

  • Werken alle onderdelen van onze organisatie effectief samen?

  • Hebben we wel de juiste mensen op de juiste plaats zitten?

  • Hoe brengen we een verandering binnen onze organisatie op gang?

  • Is onze organisatie flexibel genoeg om op veranderingen in de omgeving in te spelen?

  • Past onze bedrijfscultuur wel bij onze visie?

Herkenbaar? De taaie vraagstukken kunnen vele vormen aannemen. Wat speelt er binnen uw organisatie?

Dergelijke vragen zijn belangrijk voor de toekomst van uw organisatie, maar u komt tijd, handen en soms ook kennis te kort om ze goed te beantwoorden.

Kies voor maatwerk

Misschien hebt u al eens overwogen om tijdelijk extra ondersteuning aan te trekken, omdat uw organisatie op dit moment niet over de tijd of expertise beschikt om met deze vraagstukken aan de slag te gaan. Adesso biedt objectief advies en ondersteuning op het gebied van organisatieontwikkeling, change management, strategisch human resource management en cultuurdiagnose / -verandering, etc.

Geen one-size-fits-all ‘oplossingen’, maar oplossingen volledig afgestemd op de wensen en vraagstukken van uw organisatie. Daarom staat luisteren centraal bij Adesso. U weet zelf tenslotte als geen ander hoe uw organisatie in elkaar zit. Zo komen we tot een aanpak die bij uw organisatie past. Iedere organisatie is tenslotte uniek en verdient een unieke aanpak!

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.