Skip to main content

Training

Wilt u met uw team het onderste uit de kan halen?

Adesso biedt diverse in-company trainingen en workshops om uw team te versterken. 

training stressmanagement

Gestresst? Te hoge werkdruk? Moeite om het overzicht te behouden?

Wanneer we veel stress ervaren, kan dat grote gevolgen hebben. We worden kribbig, kunnen ons maar moeilijk concentreren of krijgen hoofdpijn. Houd stress te lang aan, dan kunnen we zelfs overspannen raken of een burn-out krijgen.  

In de training Werkstress de baas leer je hoe je stress te lijf kunt gaan, hoe herken je de waarschuwingssignalen van je lichaam herkent, hoe je in balans blijft, en nog veel meer.

Lees meer

training timemanagement in de praktijk

Altijd druk. Stapels werk op je bureau. De lijst met achterstallige klusjes blijft maar groeien. Steeds rennen naar de volgende afspraak. Je agenda is helemaal vol gepland. Op maandagochtend al moe... 

Herkenbaar?

Het gevoel dat je geleefd wordt en dat je chronisch tijd tekort komt is niet prettig. Toch is het voor velen de dagelijkse werkelijkheid. Je probeert wel om er verandering in aan te brengen, maar keer op keer zijn je pogingen gestrand. Tijd voor een beetje extra hulp? Wil je weer tijd krijgen voor de echt belangrijke zaken? Meld je nu aan voor één van de drie Time Management cursussen. 

Lees meer

training vertrouwen

Vertrouwen: we kunnen niet zonder. Niet alleen in ons privéleven, maar juist ook op het werk. Samenwerking, innovatie en topprestaties zijn gewoon niet mogelijk zonder een goede vertrouwensbasis. Toch is vertrouwen binnen teams niet vanzelfsprekend. Vertrouwen opbouwen en in stand houden vergt veel aandacht en inspanning. Iedere dag weer. Maar hoe pak je dat aan?

In een unieke samenwerking bieden Tandoen en Adesso een bijzondere trainingsdag aan: Op weg naar vertrouwen.

Een hele dag aan de slag met Vertrouwen: Wat is het belang van vertrouwen in je team? Welke winst kun je ermee behalen? Hoe bouw je vertrouwen op? 

Lees meer

          

Alle trainingen en workshops worden in-company of op locatie naar keuze verzorgd. Neem contact op om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken.