Skip to main content

It is not the strongest species that survives, nor the most intelligent. It is the one that is most adaptable to change.

Darwin

Strategisch HRM

Uw personeel is waardevol

Uw personeel is van grote waarde voor uw organisatie. Bij het aantrekken, behouden en ontwikkelen van personeel komt heel wat kijken. Adesso biedt objectief advies en ondersteuning op het gebied van duurzaam en strategisch Human Resource Management.

Vandaag...

Voor veel organisaties geldt dat een aanzienlijk deel van hun budget wordt besteed aan het personeel. Het gaat dan niet alleen om lonen en sociale lasten, maar ook om kosten voor opleidingen, investeringen in arbeidsomstandigheden en bestrijding van ziekteverzuim. Om nog maar te zwijgen over mogelijke verborgen verliesposten in de vorm van ondermaatse prestaties, imagoschade door gedrag van het personeel en een hoog verloop. Het is dan ook van groot belang dat het human resource beleid effectief is en dat alle activiteiten efficiĆ«nt worden uitgevoerd.

...morgen...

Het personeel - menselijk kapitaal - is voor veel organisaties van vitaal belang. Hun kennis, expertise, vaardigheden, klantgerichtheid, vakmanschap, commercieel talent, inzet, enthousiasme, etc. bepaalt in grote mate of de organisatie succesvol is. Vandaag, maar ook morgen. De markt verandert en uw organisatie verandert mee. U houdt de wensen van uw klanten nauwlettend in de gaten en speelt zo goed mogelijk in op hun toekomstige wensen. Uw organisatie biedt nieuwe producten aan, gaat digitaal werken, verkort levertijden. Maar hoe zit dat met de toekomst van uw medewerkers? Weet u het antwoord op de vragen:

  • Over welke vaardigheden uw personeel over een paar jaar moet beschikken? En of er een gat is tussen wat ze nu kunnen en wat ze in de toekomst moeten kunnen?
  • Hoe kunnen we de leiderschapskwaliteiten van onze managers vergroten?
  • Hoe houden we onze top medewerkers aan boord?
  • Wat kunnen we doen om de organisatie wendbaar en flexibel te houden?
  • Wie gaat straks de commercieel directeur opvolgen als deze met pensioen gaat?

...en overmorgen

Hoe ziet uw organisatie er over 2 of 5 jaar uit? Adesso biedt een objectief advies en ondersteuning op het gebied van strategisch Human Resource Management. Geen standaard oplossingen, maar volledig afgestemd op de wensen en vraagstukken van uw organisatie. Iedere organisatie is tenslotte uniek en verdient een unieke aanpak.

adesso strategisch hr beleid      adesso hr projectmanagement      adesso hr abonnement

Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.