Skip to main content

It is not the strongest species that survives, nor the most intelligent. It is the one that is most adaptable to change.

Darwin

Organisatieontwikkeling

blokken gestapeldDuurzame organisatieontwikkeling

Een organisatie krijgt heel wat te verwerken. Dag in dag uit belanden er uiteenlopende vraagstukken op uw bord. Steeds zijn er weer nieuwe uitdagingen waaraan uw organisatie het hoofd moet bieden. Groei, vooruitgang, ontwikkeling is aan de orde van de dag. Stilstaan is geen optie.

Met het oog op de toekomst

Duurzaamheid is een noodzaak geworden. We moeten zuinig zijn op wat we hebben en het zo optimaal mogelijk inzetten. Dat geldt niet alleen voor het milieu, maar juist ook voor organisaties en mensen. Want ook hier geldt dat we zuinig moeten zijn op wat we hebben. Tijd, geld en menselijke energie zijn niet onuitputtelijk. We moeten ze optimaal inzetten om resultaten te bereiken. Resultaten die echt waarde toevoegen. Duurzaam. Niet alleen vandaag, maar ook morgen en volgend jaar. Dat is waar het om draait bij duurzame organisaties. Of het nu gaat om duurzame verandering, duurzame inzetbaarheid of duurzaam HR beleid.

Duurzame organisaties

Duurzame organisaties zijn succesvolle organisaties. Mensen werken er met plezier, klanten komen er graag, externe partijen werken er graag mee samen. Duurzame organisaties werken niet alleen aan korte termijn winst – hun acties dragen ook bij aan het aantrekken en behouden van talentvolle medewerkers, verhoogde performance, werkplezier, aantrekkelijke werkgeverschap, meer wendbaarheid en motivatie. Alleen zo kan een organisatie ook in de toekomst gezond blijven.

Duurzame ontwikkeling

Laat Adesso u op weg helpen naar een duurzame organisatie. Geen one-size-fits-all ‘oplossingen’, maar oplossingen volledig afgestemd op de wensen en vraagstukken van uw organisatie. Daarom staat luisteren centraal bij Adesso. U weet zelf tenslotte als geen ander hoe uw organisatie in elkaar zit. Zo komen we tot een aanpak die bij uw organisatie past. Iedere organisatie is tenslotte uniek en verdient een unieke aanpak!