Skip to main content
Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Stel hier uw vraag.

Ongeldige invoer

Adesso is het Italiaanse woord voor NU. Deze naam is gekozen omdat NU altijd het beste moment is om met je bedrijf, je ambities en talenten aan de slag te gaan.

De wereld om ons heen is voortdurend in beweging. Verandert. Er wordt van ons allemaal verwacht dat wij mee veranderen. Dat ons bedrijf mee verandert. Vaak gaat dat vanzelf, maar soms kun je wel een steuntje in de rug of hulp gebruiken.

Adesso ondersteunt bij verandering, bij ontwikkeling, bij groei. Van mens en organisatie.

Ieder bedrijf is uniek. Wat voor het ene bedrijf werkt, zal een ander niet vooruit helpen. Ik geloof dan ook niet in een vaste one-size-fits-all aanpak. Ieder traject wordt op maat gemaakt op basis van beproefde methoden en technieken. Jouw bedrijf en jouw vraag staat daarbij altijd centraal. 

Over Adesso Ontwikkeling

Adesso gaat verder dan alleen organisatieadvies. Ook voor Loopbaanbegeleiding en coaching kun je terecht bij Adesso. Bezoek de site van Adesso Ontwikkeling voor meer informatie over het complete dienstenaanbod.

foto lenneke brouwersOver Lenneke

In diverse rollen heb ik ruime ervaring opgedaan in MKB en grootbedrijf. Ik combineer ervaring en expertise op het gebied van Human Resource Management met resultaatgericht projectmanagement en zet deze in bij organisatieveranderingen. Communicatie met alle betrokkenen, creƫren van draagvlak en het helder krijgen van de verwachtingen zijn voor mij cruciale succesfactoren. Iedere verandering heeft onvermijdelijk impact op de dagelijkse gang van zaken en het menselijk kapitaal van de organisatie. Het is mijn streven ontwikkeling van zowel organisatie als de persoon zo effectief mogelijk door te voeren, met aandacht voor de mens, zonder het primaire proces te verstoren en met het oog op het uiteindelijke resultaat.

Kijk op mijn LinkedIn profiel voor informatie over mijn werkervaring en opleiding.